NL / EN

Kracht zit in eenvoud

denkGroot

denkGroot bestaat uit een team van creatieve professionals die hun krachten bundelen. Wij zien het grote plaatje en werken tegelijkertijd met passie aan de kleinste details.

Wij worden gevraagd voor het realiseren van webapplicaties en webshops omdat wij daar goed in zijn. Wij denken in oplossingen en werken aan succes.

Ons proces

Wij werken niet voor klanten maar met onze klanten. Duidelijke communicatie en direct contact met onze medewerkers staat centraal binnen onze werkwijze. 

Onze agile aanpak zorgt ervoor dat we werken in korte iteraties. Snel schakelen, bijsturen en een resultaatgerichte aanpak om tot het vastgestelde doel te komen.

Onze werkwijze

Dit zijn de dingen waar we goed in zijn

Prototyping

De basis van een goede webapplicatie begint met een prototype. Wij maken prototypes om een idee te visualiseren en te onderzoeken. We kijken naar de mogelijkheden en de valkuilen en creëren een eerste digitale ervaring van je idee.

Een prototype laat ons zien waar de uitdagingen liggen. Wat zijn de mogelijkheden en welke technische oplossingen zijn er?
Prototyping
Developing

Development

In deze fase komt het idee tot leven. De basis van de techniek wordt gelegd en de ontwikkeling gaat van start. We werken functionaliteit uit in korte sprints met testbare resultaten. Deze iteraties zijn bepalend voor het eindresultaat. De voor- en achterkant sluiten naadloos op elkaar aan.

Wij schrijven heldere code en tests waardoor onze applicaties altijd stabiel blijven draaien. Hier zijn wij trots op en dat laten wij graag zien. Geen geheimzinnig gedoe maar openheid tijdens ontwikkeling.

Integration

Voordat de applicatie echt gebruikt wordt maken wij een selectie uit verschillende tools die de applicatie in de gaten houden. Wat doet de applicatie bij intensief gebruik? Hoe gaan de gebruikers met de applicatie om? Welke gebruikers zijn 2 weken lang niet actief geweest? Meten is weten.

Aan de hand van de verschillende wensen en eisen stellen wij de perfecte toolkit samen om ervoor te zorgen dat jij precies weet ho je product gebruikt wordt. Wij hebben veel ervaring met deze tools en geven ondersteuning waar nodig.
Integration
Img 0852

Ons team

Teamwork makes the dream work

Bram Bram2
Bram Jetten

Als developer programmeert Bram er graag op los. Hij is een liefhebber van Ruby, CoffeeScript en Apple, maar weet ook zijn weg te vinden in Photoshop.
Jeroen Jeroen2
Jeroen van Lier

Met zijn ondernemersspirit barst Jeroen van de ideeën. Iedere dag komt hij tot nieuwe en spannende concepten, dankzij een dosis creativiteit en energie voor tien.